Studio Maliq

„Jedva se luči rasplamsale, ali ono čudo! Eto iz njih izlaze Domaći, upravo kao da je na kućnom ognjištu! Iskakuju iz vatre sve uokolo u snijeg, a za njima iskre frcaju na sve strane u tamnu noć. Milo je baki, gotovo bi proplakala od milinja, što je ne ostaviše samu na putu. A oni se kupe oko nje, smiju se i zvižde.“

PRIČA O MALIQU

Ovo je Maliq. Upoznajte ga.

ŠTO RADI?
Oslanja se na vrijedna znanja realizacije i dorade tekstila finalno nudeći idejna rješenja i tekstilne produkte za Vaš prostor.

Temeljem stečenih znanja i iskustva poseban naglasak stavlja na dizajn i produkciju tepiha prema željama klijenta.

U svom radu propitkuje granice tekstilnog dizajna, odnos suvremenog i tradicionalnog te veliča tekstil kao važnog dionika u opremanju interijera.

KAKO RADI?
Odabire tekstil kao alat izražavanja. Izdvaja ga iz ključnih materijala u dizajnu interijera te postavlja u funkciju poligona za izričaj, platforme za prikaze, podloge za prijenos emocije.

U svojim temeljima ima detalj, kvalitetu, transparentnost, etiku i odgovornost.

ZAŠTO?
Cilj te izazov upravo su mu u stapanju tehničkih znanja, umjetnosti, dizajna i književnosti u proizvode u kojima su jednako zastupljene i estetska i uporabna dimenzija.

ŠTO MU JE VAŽNO?
Maliq stavlja pažnju na male trenutke. Na osmijeh, osjećaj, dodir, toplinu. Na sjećanje, prizor, miris i boju. Poziva na mir, udobnost i povjerenje. Ukazuje na ljepotu, estetiku i umjetnost.

CUSTOM DIZAJN TEKSTILNIH PREDMETA
Svakom projektu, svakom klijentu pristupa individualno. Pita, zanima se i osmišljava kako udovoljiti želju te potrebu, istovremeno otkriti i neke nove svjetove.

Stvara unikatni, autentični proizvod kao odgovor na vaše potrebe, upute i upite.

Svaki njegov tekstilni medij evocira interakciju s ljudskim osjetilima, a korisnik – prepuštajući se vlastitoj osjetilnosti – osvještava i svoje nesvjesno.

Znajući kako je pojedinac u neprestanoj potrazi za osobnim motivom kao materijalizacijom vlastite nutrine, Maliq svjesno ostavlja prostor za interpretaciju i personalizaciju proizvoda korisniku.

 

Maliq studio prikuplja osobne podatke o korisnicima samo uz Vašu izričitu privolu.